Julkaistu 22.10.2018 klo 10.15

Terrafamen tiedotustilaisuudessa torstaina 25.10. kerrotaan heinä–syyskuun tuloksesta ja akkukemikaalitehtaasta

Monimetalliyhtiö Terrafame julkaisee kuluvan vuoden kolmannen osavuosikatsauksensa torstaina 25.10.2018. Medialle järjestetään suomenkielinen tiedotustilaisuus klo 13.00 alkaen Helsingissä hotelli Lilla Robertsissa, os. Pieni Roobertinkatu 1–3.

Tiedotustilaisuudessa yhtiö kertoo tuotanto- ja tuloskehityksen lisäksi akkukemikaalitehdasprojektin etenemisestä. Tehdashanketta on valmisteltu syksystä 2017 lähtien.

Tiedotustilaisuuteen osallistuvat Terrafamen toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen sekä hallituksesta puheenjohtaja Lauri Ratia ja varapuheenjohtaja, Suomen Malmijalostus Oy:n toimitusjohtaja Matti Hietanen.

Ohjelma klo 13.00 alkaen:

  • Heinä–syyskuun tuotanto- ja tuloskehitys – Joni Lukkaroinen
  • Akkukemikaalitehdashanke hallituksen näkökulmasta – Lauri Ratia
  • Terrafame sähköajoneuvojen kotimaisessa akkuarvoketjussa – Matti Hietanen

Ilmoittautumisohjeet ja haastattelupyynnöt:
Pyydämme mediaa ilmoittautumaan tilaisuuteen sähköpostiosoitteeseen anu.salonen@terrafame.fi. Myös erilliset haastattelupyynnöt johdolle voi osoittaa samaan osoitteeseen.

 

 

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Suunnittelemme nyt päätuotteemme, nikkeli-kobolttisulfidin, jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta. www.terrafame.fi

Liitteet ja linkit: