Puutu epäkohtiin - ilmoita väärinkäytöksistä

Meillä Terrafamella toimintakulttuuri rakentuu yhteisille arvoillemme, jotka ovat turvallisuus, sitoutuminen ja tehokkuus. Toimimme aina arvojemme ja toimintatapaperiaatteidemme mukaisesti.

Jos olet vilpittömästi huolestunut jostain toimintaamme liittyvästä asiasta ja katsot, että meidän pitäisi tarttua havaitsemaasi epäkohtaan, voit käyttää asian ilmaisemiseen tältä verkkosivustolta löytyvää palautekanavaa. Terrafame Oy ottaa vastaan ilmoituksia toiminnastaan teollisuusalueella työskenteleviltä sekä ulkopuolisilta henkilöiltä ja yhteisöiltä.

Ilmoituksen käsitteleminen

Ilmoituksen tehnyt henkilö saa kuittauksen ilmoituksen vastaanottamisesta seitsemän päivän kuluessa ilmoituksen tekemisestä. Lisäksi ilmoittajalla on oikeus saada tietää, millaisiin toimenpiteisiin tai päätöksiin hänen ilmoituksensa johdosta on päädytty. Näistä tiedotetaan kolmen kuukauden kuluessa ilmoituksen tekemisestä. Jos ilmoituksesta ei seuraa toimenpiteitä, tästäkin kerrotaan ilmoituksen tekijälle.

Luottamuksellisuus

Ilmoituksen voi tehdä avoimesti omalla nimellä tai nimettömästi. Jotta voimme mahdollistaa ehdottoman luottamuksellisuuden, ilmoituskanavaan tulevien tapausten käsittelystä vastaa kumppanimme.

Tee ilmoitus