Verk­ko­si­vu­jen käyt­tö­eh­dot

Oikeudellinen huomautus

Käyttämällä verkkosivustoa www.terrafame.fi, www.terrafame.com tai www.kykyjentalteenotto.fi hyväksyt seuraavat käyttöehdot. Huomaathan, että sinun on poistuttava sivustolta, ellet hyväksy seuraavia ehtoja. Kaikki mahdolliset verkkosivuston käyttöä koskevat riita-asiat käsitellään Suomen lakien mukaan.

Immateriaalioikeudet

Terrafame omistaa Terrafame- ja Kykyjen talteenotto -verkkosivustojen sisällön tekijänoikeudet. Sivuston ja sen sisällön käyttö on sallittu yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkisiksi määritettyjen asiakirjojen käyttö on sallittu julkisessa tiedonvälityksessä edellyttäen, että tietolähde on mainittu.

Kaikki muut oikeudet, joita ei ole tässä erikseen mainittu, pidätetään. Sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakaminen tai säilyttäminen missään muodossa ilman Terrafamelta etukäteen saatua kirjallista lupaa tai mainitsematta lähdettä on kielletty muuten kuin jäljempänä mainittujen ehtojen mukaisesti. Terrafame myöntää oikeuden selailla verkkosivustoja tai tulostaa kopioita tai otteita näiltä sivuilta henkilökohtaiseen käyttöön, ei edelleen jaettavaksi. Verkkosivustoillamme olevia yksittäisiä asiakirjoja voivat koskea niissä mainitut erityisehdot.

Vastuuvapauslauseke

Verkkosivustomme ja niiden sisältö on tarkoitettu hyödyksesi. Terrafamen verkkosivustojen sisältö on esitetty ”sellaisenaan” ja ”kuten käytettävissä”. Emme takaa verkkosivustojen häiriötöntä tai virheetöntä toimintaa. Pidätämme oikeuden milloin tahansa muokata sivuja tai estää niille pääsyn. Näiden sivujen käytettävyyttä, tarkkuutta, luotettavuutta tai sisältöä koskien ei myönnetä mitään takuuta. Terrafame ei vastaa mistään suorista, välillisistä, tahattomista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, menetetyistä voitoista tai liiketoiminnan keskeytyksistä, jotka ovat aiheutuneet palvelun käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää palvelua. Jos sovellettava laki ei salli edellä mainittua vastuunrajoitusta, Terrafamen vastuu rajoittuu sovellettavassa laissa sallittuun enimmäismäärään.

Ei vastuuta kolmansien osapuolten sivustoista

Terrafamen verkkosivustoilla voi olla linkkejä Internet-sivustoille, jotka ovat kolmansien osapuolten omistuksessa tai käytössä. Siirtymällä kolmannen osapuolen sivulle sinun on tarkastettava ja hyväksyttävä kyseisen sivuston käyttöehdot ennen sivuston käyttöä. Hyväksyt myös, ettei Terrafame valvo kolmansien osapuolten sivustojen sisältöä eikä vastaa mistään niillä luoduista tai julkaistuista materiaaleista.

Tietojen toimittaminen

Toimittamalla materiaalia missä tahansa muodossa jollekin palvelimellemme, esimerkiksi sähköpostitse tai verkkosivustomme kautta, takaat olevasi kyseisten tietojen omistaja tai että sinulla on rajoittamattomat oikeudet antaa tiedot meille, ja että voimme julkaista materiaalin veloituksetta ja/tai liittää sen tai mitä tahansa siinä kuvattuja konsepteja tuotteisiimme ilman velvollisuuksia tai vastuita. Lisäksi suostut korvaamaan Terrafamelle, mikäli kolmas osapuoli ryhtyy toimiin meitä vastaan koskien toimittamaasi materiaalia. Terrafame voi milloin tahansa poistaa käyttäjien yhtiön verkkopalveluun lähettämää sisältöä.

Tietojen suojaaminen

Käyttämällä verkkosivustojamme hyväksyt, että Terrafame kerää tietoja sivustonsa käyttäjistä Google Analytics -työkalulla. Henkilökohtaisten tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Teemme parhaamme tietoturvallisuudessa, mutta emme voi taata lähettämäsi tietojen turvallisuutta.