Meille töihin

Terrafamella meistä jokainen tekee työtä ilmastomuutoksen torjumiseksi. Olitpa sitten sähköautomaation suunnittelija, prosessitekniikan osaaja tai kiviautonkuljettaja. Meillä on työtä ihmisille, jotka haluavat tehdä parhaansa. Siihen pyrimme joka päivä. Siksi akkukemikaaliemme hiilijalanjälki on merkittävästi alan keskimääräistä pienempi. Siitä syystä vastuulliset asiakkaat valitsevat meidät. Valitse sinäkin.

Tuotantoketjumme, joka sijaitsee Sotkamossa, Kainuussa, on ainutlaatuinen. Meillä on Euroopan suurimmat nikkelivarat. Vastuullisesti tuotetut akkukemikaalit valmistuvat useiden eri tuotantovaiheiden kautta, samalla tehdasalueella. Akkukemikaalitehtaamme on yksi mailman suurimmista. Meillä voit siis oppia ja edetä urallasi loputtomasti!

Liity joukkoomme!

Katso avoimet työpaikkamme

Jätä avoin hakemus

Olemme edelläkävijöitä. Hyödynnämme nikkelisulfaatin tuotannossa bioliuotusta ainoana maailmassa. Tämä takaa tuotteellemme matalan hiilijalanjäljen. Meillä kehittyminen on osa jokapäiväistä työtämme. Terrafamelaisia yhdistääkin paitsi sinnikkyys, myös kekseliäisyys.

Terrafamen porukkaan kuuluu noin 800 ammattilaista. Huolehdimme työntekijöistämme. Haluamme, että jokainen on oman uransa tähti ja loistaa työssään. Autamme sinua kasvamaan ammattilaisena ja hiomaan kykyjäsi. Saat tukea konkareiltamme. Voit opiskella työsi ohessa oppisopimusmuotoisesti ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Korkeakouluopintoja varten saat palkallista vapaata.

Työvuoromme järjestämme niin, että saat mahtumaan elämääsi sen tärkeimmän – perheesi ja harrastuksesi. Vuorotyömme pyörii suurimmaksi osin 4-6-rytmillä, jossa neljää 12 tunnin työpäivää seuraa kuuden päivän vapaat. Sinulla on siis joka vuorokierrossa pitkä vapaajakso palautumista varten. Päivävuorossa voit hyödyntää joustavaa työaikaa. Palkkauksemme on reilu ja onnistumiset palkitsemme bonuksilla.

Meillä työkavereiden kanssa on niin mukavaa, että heitä tavataan myös lukuisissa vapaa-ajanriennoissamme. Kannustamme liikkumiseen liikuntaseteleillä ja muilla eduilla. Kainuussa onkin erinomaiset mahdollisuudet vapaa-ajanviettoon vuoden ympäri!

Katso kaikki työmahdollisuudet Terrafamella osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi!

Ota yhteyttä meihin

Sirpa Heikkinen
Sirpa Heikkinen

Vanhempi asiantuntija - Ihmiset ja kulttuuri

020 7130 800

sirpa.heikkinen@terrafame.fi
Heli Karjalainen
Heli Karjalainen

Henkilöstön kehityspäällikkö

020 7130 800

heli.karjalainen@terrafame.fi