Tule vastuulliseksi kumppaniksemme!

Terrafamelle palveluita tuottavat vastuulliset kumppanit ovat puolet menestyksestämme. Teollisuusalueellamme työskentelee päivittäin suunnilleen yhtä paljon kumppaniyritystemme henkilöstöä kuin terrafamelaisia.

Kumppaneillamme on siis aivan keskeinen rooli siinä, että lunastamme asiakaslupauksemme akkukemikaalimme tuottamisesta vastuullisesti. Siksi kumppanimme noudattavat toimintaperiaatteitamme (Code of Conduct) samalla tavalla kuin terrafamelaiset.

Kumppanimme työskentelevät turvallisesti, toimivat eettisesti ja kehittävät toimintaa kuten mekin. Jos näin ei olisi, toimisi Terrafame vain puoliksi tavoitteidensa mukaisesti.

On itsestään selvää, että kumppanimme noudattavat työsuojelua, terveyttä ja turvallisuutta koskevaa lainsäädäntöä. Samoin he noudattavat kaikkia kansallisia ja kansainvälisiä säännöksiä, jotka koskevat eettistä ja vastuullista liiketoimintaa kuten lahjonnan torjuntaa ja korruption sekä laittoman työn estämistä.

Kumppaniyritysten turvallisuuskulttuurin kehittäminen on ollut erityinen kehityskohteemme. Siinä olemme myös saavuttaneet näkyviä tuloksia. Jatkamme turvallisuuskulttuurin kehittämistä hankkeessa, jonka tavoitteena on kehittää yhtiöömme toimintamalleja turvallisen tekemisen ja tuotannon käyttövarmuuden jatkuvan parantamisen varmistamiseksi

Kannustamme kumppanuudestamme kiinnostuneita tutustumaan toimintaperiaatteisiimme ja kestävän kehityksen politiikkaamme verkkosivuillamme vastuullisuusosiossa.

Kirjaudu sähköiseen hankintajärjestelmäämme

Terrafame Oy järjestää kilpailutuksia ja ottaa vastaan tarjouksia Noventian sähköisellä hankintajärjestelmällä.

Kumppaniyritysten ja kumppaniksi pyrkivien yritysten tulee rekisteröityä Terrafamen toimittajiksi täyttämällä taustatiedot hankintajärjestelmään alla olevan linkin kautta.

Tarjousten jättäminen ja hallinta helppoa

Ilmoitamme hyväksytyille liikekumppaneillemme kunkin erikoisosaamista koskevista tarjouspyynnöistä. Hyväksytyt kumppanit voivat vastata tarjouspyyntöihin sähköisellä lomakkeella. Tarjoajan tiedot tallentuvat järjestelmään ja ovat näin jatkuvasti käytettävissä tarjousten tekemiseen. Kumppanimme voivat myös helposti hallita jättämiään tarjouksia samassa järjestelmässä.

Huutokauppamenettely on läpinäkyvä

Olemme ottaneet myös sähköisen huutokaupan osaksi hankintaprosessiamme. Huutokauppa on sähköinen hintaneuvottelu, jossa osallistujilla on läpinäkyvät ja tasapuoliset mahdollisuudet jättää tarjouksia. Kerromme osallistujille huutokaupan sisällön, ajankohdan ja pelisäännöt. Neuvottelun aikana jokainen osallistuja saa tietoa sen etenemisestä.

Siirry Terrafamen hankintajärjestelmään