Julkaistu 16.04.2024 klo 11.00

Terrafamen tammi–maaliskuun 2024 tulos julkaistaan 26.4.

Akkukemikaaliyhtiö Terrafame Oy julkaisee vuoden 2024 tammi–maaliskuun tuloksen perjantaina 26.4. noin klo 9.00. Tiedote on julkaisun jälkeen luettavissa yhtiön nettisivuilla osoitteessa www.terrafame.fi.

Suomenkielinen webcast-tiedotustilaisuus medialle järjestetään samana päivänä klo 13.00. Tilaisuudessa yhtiön toimitusjohtaja Seppo Voutilainen ja talousjohtaja Ville Sirviö käyvät läpi tuloksen.

Webcastia voi seurata osoitteessa terrafame.videosync.fi/q1-2024. Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää webcast-sivun alareunassa sijaitsevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja:

Anu Salonen, viestintäasiantuntija, anu.salonen[a]terrafame.fi, p. 020 7130 800 (vaihde)

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa. Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä.

Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2023 Terrafamen liikevaihto oli 560,9 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1 900 henkilöä, joista hieman yli puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.