Julkaistu 31.05.2018 klo 14.26

Terrafame palkkaa noin 90 kesätyöntekijää

Terrafame palkkaa kesän ajaksi noin 90 kesätyöntekijää. Suurin osa palkattavista on opiskelijoita, mutta joukkoon mahtuu myös varttuneempaa väkeä. Ensimmäiset kesätyöntekijät aloittivat työnsä jo huhtikuussa.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteiden mukaisesti Terrafame haluaa antaa kesätyöntekijöille hyvän perehdytyksen sekä riittävästi ohjausta työtehtävien turvalliseen tekemiseen. Perehdys aloitetaan turvainfolla, yleisperehdytyksellä sekä teollisuusalueen kiertoajelulla ja esittelyllä. Kesätyöntekijät saavat myös laatu-, ensiapu-, työturvallisuuskortti- sekä kemikaali- ja suojainkoulutusta. Näiden lisäksi tulee tehtäväkohtaista perehdytystä.

Kesätyöpaikoista suurin osa on varattu tuotantoprosessin eri vaiheisiin. Muutamia henkilöitä palkataan muillekin osastoille kuten geologia- ja teknologiaosastoille sekä henkilöstöhallintoon.

Kesätyöpaikat avattiin tänä vuonna haettaviksi tammikuun alkupuolella, ja hakuaika päättyi maaliskuun puolivälin jälkeen.

 

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta. www.terrafame.fi

Liitteet ja linkit: