Haluatko liikekumppaniksi?

Haluatko liikekumppaniksi?

Terrafame Oy on siirtymässä hankinnoissaan sähköisten tarjoustyökalujen käyttöön. Järjestämme kilpailutuksia ja otamme vastaan tarjouksia Noventian sähköisellä hankintajärjestelmällä. Järjestelmä tehostaa sekä hankintojen että tarjousten tekemistä.

Terrafame tutustuu aina kumppaneidensa taustatietoihin

Kumppaniyritysten ja kumppaniksi pyrkivien yritysten tulee rekisteröityä Terrafamen toimittajiksi täyttämällä taustatiedot hankintajärjestelmään alla olevan linkin kautta. Arvioimme yrityksiä taustatietojen perusteella, joten sähköisiin toimittajakyselyihin kannattaa vastata huolella. Kutsumme saamiemme taustatietojen pohjalta yrityksiä vastaamaan tarjouspyyntöihin.

Tarjousten jättäminen ja hallinta helpottuu

Ilmoitamme hyväksytyille liikekumppaneillemme kunkin erikoisosaamista koskevista tarjouspyynnöistä. Hyväksytyt kumppanit voivat vastata tarjouspyyntöihin sähköisellä lomakkeella. Tarjoajan tiedot tallentuvat järjestelmään ja ovat näin jatkuvasti käytettävissä tarjousten tekemiseen. Kumppanimme voivat myös helposti hallita jättämiään tarjouksia samassa järjestelmässä. 

Huutokauppamenettely osaksi hankintaa

Olemme ottaneet myös sähköisen huutokaupan osaksi hankintaprosessiamme. Huutokauppa on sähköinen hintaneuvottelu, jossa osallistujilla on läpinäkyvät ja tasapuoliset mahdollisuudet jättää tarjouksia. Kerromme osallistujille huutokaupan sisällön, ajankohdan ja pelisäännöt. Neuvottelun aikana jokainen osallistuja saa tietoa sen etenemisestä.

 

Klikkaa tästä Terrafamen hankintajärjestelmään