Julkaistu 15.03.2018 klo 09.15

Toni Kohosesta Terrafamen kummipelaaja

Miesten pääsarjatasolla pesäpalloa pelaava Sotkamon Jymy on nimennyt Terrafamen kummipelaajaksi vuosille 2018–2019 lukkari Toni Kohosen. Hän on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiä pesäpalloilijoita.

Sotkamolaisena yrityksenä Terrafame on tukenut Jymyä toimintansa alusta lähtien ja toimii joukkueen yhtenä pääyhteistyökumppanina. Samalla Terrafame tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden käydä seuraamassa Jymyn kotiotteluita ja kannustamassa oman kylän joukkuetta Suomen mestaruuteen.

"Pesäpallo on vaativa urheilulaji, jossa voi nähdä yhtäläisyyksiä Terrafamen toimintaan. Tuotantoprosessimme louhokselta tuotteiden toimittamiseen saakka vaatii henkilöstöjoukkueeltamme sekä taidokkaita yksilösuorituksia että kykyä nähdä kokonaisuus ja pelata hyvin yhteen", analysoi Terrafamen toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen.

Sotkamon Jymy on itse päättänyt Terrafamen kummipelaajan. Toni Kohosen valintaa kummipelaajaksi Lukkaroinen arvostaa suuresti ja uskoo kotikatsomon kannustuksen vain kasvavan valinnan myötä.

"Lukkarin tehtävänä pesäpallossa on mahdollistaa omalle joukkueelle laadukas ulkopeli ja toimia sen perustana. Kyllä tässä roolissa voi nähdä yhtäläisyyksiä Terrafamen kanssa, joka on Kainuussa keskeinen toimija ja merkittävä vientiyritys. Terrafamen kummipelaajan rooli istuu minusta oikein hyvin juuri lukkarille", toteaa puolestaan Toni Kohonen.

Suomalainen pesäpallo on Kainuussa suosittu harrastus, ja menestyksekkään Sotkamon Jymyn kotiottelut keräävät kesäisin runsaasti yleisöä Sapsojärven rannalla sijaitsevalle legendaariselle Hiukan pesäpallostadionille.

 

Lisätietoa:
Sotkamon Jymyn otteluohjelma 2018

 

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta. www.terrafame.fi

Liitteet ja linkit: