Julkaistu 19.02.2024 klo 13.00

Terrafamen tammi–joulukuun 2023 tulos julkaistaan 1.3.

Akkukemikaaliyhtiö Terrafame Oy julkaisee vuoden 2023 tammi–joulukuun tuloksen perjantaina 1.3.2024 noin klo 9.00. Tiedote on julkaisun jälkeen luettavissa yhtiön nettisivuilla osoitteessa www.terrafame.fi.

Suomenkielinen webcast-tiedotustilaisuus medialle järjestetään samana päivänä klo 12.00. Tilaisuudessa yhtiön väliaikainen toimitusjohtaja Seppo Voutilainen ja talousjohtaja Ville Sirviö käyvät läpi yhtiön tuloksen. Tilaisuudessa on paikalla myös Terrafamen hallituksen puheenjohtaja Lauri Ratia.

Webcastia voi seurata osoitteessa terrafame.videosync.fi/q4-2023. Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää webcast-sivun alareunassa sijaitsevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja:
Anu Salonen, viestintäasiantuntija, anu.salonen[a]terrafame.fi, p. 020 7130 800 (vaihde)

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa. Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä.

Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2022 Terrafamen liikevaihto oli 584 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Liitteet ja linkit: