Julkaistu 21.10.2021 klo 12.25

Terrafame Oy:n tammi–syyskuun 2021 tulos julkaistaan 28.10.

MEDIATIEDOTE Terrafame Oy julkaisee tammi–syyskuun tuloksen torstaina 28.10.2021 noin klo 9.00. Tiedote on julkaisun jälkeen luettavissa yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.terrafame.fi.

Suomenkielinen webcast-tiedotustilaisuus medialle pidetään samana päivänä klo 13.00. Tilaisuudessa Terrafamen toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen käy läpi yhtiön tammi–syyskuun tuloksen.

Webcastia voi seurata suorana osoitteessa terrafame.videosync.fi/q3-2021, ja tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää webcast-sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.

 

Lisätietoja:

Anu Salonen, viestintäsuunnittelija, Terrafame Oy, p. 020 7130 800 (vaihde)

 

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa. Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä.

Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Vuonna 2020 Terrafamen liikevaihto oli 338 miljoonaa euroa. Terrafame on määrällä mitattuna Euroopan suurin nikkelin tuottaja. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1 600 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

www.terrafame.fi

Liitteet ja linkit: