Julkaistu 17.10.2022 klo 14.08

Terrafame Oy:n tammi—syyskuun 2022 tulos julkaistaan 28.10.

MEDIATIEDOTE Terrafame Oy julkaisee tammi–syyskuun tuloksen perjantaina 28.10.2022 noin klo 9.00 (huomaa muuttunut päivämäärä). Tiedote on julkaisun jälkeen luettavissa yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.terrafame.fi.

Suomenkielinen webcast-tiedotustilaisuus medialle pidetään samana päivänä klo 13.00. Tilaisuudessa Terrafamen toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen ja talousjohtaja Ville Sirviö käyvät läpi yhtiön tammi–syyskuun tuloksen.

Webcastia voi seurata suorana osoitteessa terrafame.videosync.fi/2022-q3-liiketoimintakatsaus, ja tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää webcast-sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.

Mediayhteydenotot:
Anu Salonen, viestintäasiantuntija, Terrafame Oy, anu.salonen[at]terrafame.fi, p. 020 7130 800 (vaihde)

Terrafame keventää liikenteen hiilijalanjälkeä toimittamalla globaalille akkuteollisuudelle vastuullisesti tuotettuja akkukemikaaleja. Terrafamen teollisuusalueella sijaitsee yksi maailman suurimmista sähköajoneuvojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista. Laitos pystyy tuottamaan nikkelisulfaattia noin miljoonan sähköautoon vuodessa. Terrafamen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yksi teollisuuden pienimmistä.

Terrafamen integroitu, ainutlaatuinen ja energiatehokas tuotantoprosessi kaivoksesta akkukemikaaleihin sijaitsee yhdellä ja samalla teollisuusalueella. Se tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2021 Terrafamen liikevaihto oli 378 miljoonaa euroa. Yhtiön teollisuusalueella työskentelee noin 1 500 henkilöä, joista noin puolet on kumppaniyritysten työntekijöitä.

Liitteet ja linkit: