Julkaistu 15.06.2020 klo 15.31

Terrafame ja Caverion laajentavat yhteistyötään teollisuuden kunnossapidosta kiinteistöjen huoltoon

Terrafame ja Caverion laajentavat yhteistyötään Terrafamen teollisuusalueella Sotkamossa. Yhteistyö kattaa teollisuusalueen kiinteistöjen huollon ja tuotantolaitosten kunnossapidon palvelut sekä laitteiden ja järjestelmien toimittamista. Raamisopimuksen tavoitteena on kehittää ja monipuolistaa yhteistyön muotoja ja vapauttaa Terrafamen omia resursseja yhtiön avaintoimintoihin.

”Olemme tehneet jo aiemmin yhteistyötä Caverionin kanssa prosessin sähköautomaatiokunnossapidossa. Nyt laajennamme yhteistyötä myös mekaanisen kunnossapidon alueelle ja kiinteistökunnossapidon puolelle. Terrafamen toimintamallissa kumppaniyritysten merkitys on suuri. Arvostamme laadukkaita kumppaneita, jotka pystyvät tarjoamaan kilpailukykyisiä palveluita laaja-alaisesti”, toteaa Terrafamen kunnossapitojohtaja Matti Rautiainen.

Raamisopimuksen lisäksi Terrafame ja Caverion ovat tehneet palvelusopimuksen teollisuusalueen kiinteistöjen hoidosta sekä taloteknisten, automaatio- ja kylmäteknisten järjestelmien teknisestä huollosta ja kunnossapidosta. Sopimukseen sisältyvät myös päivystys- sekä etähallintapalvelut.

”Olemme iloisia voidessamme käynnistää yhteistyön Terrafamen kanssa myös kiinteistöjen ylläpidon palveluissa. Uskomme, että voimme kehittää teknistä huoltoa ja kunnossapitoa kustannustehokkaalla tavalla ja tuoda myös uusia näkemyksiä digitaalisten palveluidemme hyödyntämisestä”, Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen sanoo.

 

Lisätietoja:

Matti Rautiainen, kunnossapitojohtaja, Terrafame Oy, p. 020 7130 800 (vaihde)

 

Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiön bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet. www.terrafame.fi

Liitteet ja linkit: