Julkaistu 27.05.2021 klo 10.35

Sidosryhmäkysely Terrafamen ihmisoikeusvaikutuksista avattu

Terrafamella vastuullisuus on integroitu osaksi liiketoimintaa: toimintamme tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Tunnustamme hyvän yrityskansalaisuuden kokonaisvaltaisen arvon ja olemme sitoutuneet yhtiömme toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

Terrafamen emoyhtiö Suomen Malmijalostus kartoittaa parhaillaan toimintaansa liittyviä ihmisoikeusriskejä. Osana tätä hanketta myös Terrafame on avannut kyselyn, jonka tarkoituksena on tuottaa yhtiölle tietoa ja näkemyksiä siitä, miten ihmisoikeusnäkökohtia voidaan entistä paremmin ottaa huomioon Terrafamen toiminnassa.

Osallistumalla kyselyyn annat arvokasta tietoa Terrafamen sidosryhmien näkemyksistä ja odotuksista ihmisoikeusnäkökohtiin liittyen ja autat meitä kehittämään toimintaamme.

Kysely on sulkeutunut 11.6.2021. 

Kiitämme osallistuneita!

 

Lisätietoa:

Veli-Matti Hilla, kestävän kehityksen johtaja, Terrafame Oy, p. 020 7130 800 (vaihde)

 

 

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista urakoitsijoiden ja alihankkijoiden osuus oli vähän yli puolet. www.terrafame.fi

Liitteet ja linkit: