Julkaistu 22.11.2017 klo 16.38

Oulun vaalipiirin kansanedustajat tutustumiskäynnillä

Oulun vaalipiirin kansanedustajien ryhmä on vieraillut Terrafamella tutustumassa yhtiön toimintaan. Vierailun aikana käytiin läpi Terrafamen perusasioita ja uusimpia kuulumisia sekä tutustuttiin teollisuusalueeseen bussikierroksella.

Keskusteluissa nousivat esille erityisesti Terrafamen alueelliset ja Suomen laajuiset taloudelliset vaikutukset samoin kuin yhtiön hiljattain ilmoittama suunnitelma investoida sähköajoneuvojen käytön kasvua tukevaan akkukemikaalituotantoon. Terrafamella käy vierailijaryhmiä viikoittain, ja keskustelunaiheet valitaan ryhmän kiinnostuksen mukaisesti.

Tällä kertaa Oulun vaalipiiriltä olivat mukana Katja Hänninen (vas.), Marisanna Jarva (kesk.), Timo Korhonen (kesk.), Antti Rantakangas (kesk.), Tapani Tölli (kesk.) ja Mirja Vehkaperä (kesk.) Ryhmään kuuluivat myös Kainuun Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Anu Tervonen sekä kansanedustajien avustajat Janne Mäkinen ja Anna-Kaarina Uusitalo.


 

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä ja kobolttia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta.

Liitteet ja linkit: