Työnjohtajia ja työnsuunnittelijoita mekaaniseen kunnossapitoon

Työnjohtajana tehtäviisi kuuluu mekaanisten kunnossapitotöiden johtaminen yhteistyössä kunnossapidon muun organisaation kanssa. Vastaat alueesi laitteiden kunnossapidosta ja hallinnasta sekä osallistut käynnissäpitojoukkueen toimintaan. Huolehdit henkilöstösi kehittämisestä sekä alueesi työturvallisuudesta. Olet mukana kehittämässä kunnossapidon toimintoja ja järjestelmiä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/teknikko) tai muuten hankittu vastaava pätevyys ja vankka kokemus teollisuuden kunnossapidon esimiestehtävistä.

Työnsuunnittelijana tehtäviisi kuuluu vastuualueesi mekaanisten seisokki- ja kunnossapitotöiden suunnittelu, aikataulutus ja toteutus. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon työnjohtajien ja insinöörien kanssa sekä kehität laitteistojen kunnossapitoa ja käyttövarmuutta yhdessä käynnissäpitojoukkueen kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri/teknikko) tai muuten hankittu vastaava pätevyys ja työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta.

Arvostamme joustavuutta, paineensietokykyä ja pitkäjänteistä sekä määrätietoista asennetta työtä kohtaan. Olet yhteistyökykyinen, motivoitunut, vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen tuotantoprosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Sampo Jauhiainen perjantaisin klo 7.00–15.30, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.