Terrafamen tiedotustilaisuudessa torstaina 25.10. kerrotaan heinä–syyskuun tuloksesta ja akkukemikaalitehtaasta 22.10.2018 10:15

Monimetalliyhtiö Terrafame julkaisee kuluvan vuoden kolmannen osavuosikatsauksensa torstaina 25.10.2018. Medialle järjestetään suomenkielinen tiedotustilaisuus klo 13.00 alkaen Helsingissä hotelli Lilla Robertsissa, os. Pieni Roobertinkatu 1–3.

Tiedotustilaisuudessa yhtiö kertoo tuotanto- ja tuloskehityksen lisäksi akkukemikaalitehdasprojektin etenemisestä. Tehdashanketta on valmisteltu syksystä 2017 lähtien.

Tiedotustilaisuuteen osallistuvat Terrafamen toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen sekä hallituksesta puheenjohtaja Lauri Ratia ja varapuheenjohtaja, Suomen Malmijalostus Oy:n toimitusjohtaja Matti Hietanen.

Ohjelma klo 13.00 alkaen:

  • Heinä–syyskuun tuotanto- ja tuloskehitys – Joni Lukkaroinen
  • Akkukemikaalitehdashanke hallituksen näkökulmasta – Lauri Ratia
  • Terrafame sähköajoneuvojen kotimaisessa akkuarvoketjussa – Matti Hietanen

Ilmoittautumisohjeet ja haastattelupyynnöt:
Pyydämme mediaa ilmoittautumaan tilaisuuteen sähköpostiosoitteeseen anu.salonen@terrafame.fi. Myös erilliset haastattelupyynnöt johdolle voi osoittaa samaan osoitteeseen.

 

 

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Suunnittelemme nyt päätuotteemme, nikkeli-kobolttisulfidin, jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta. www.terrafame.fi