Nimityksiä Terrafamen johtoryhmään: viestintäjohtaja, tuotantojohtaja ja teknologiajohtaja 14.9.2016 09:02

Terrafame Oy vahvistaa yhtiön johtoa nimittämällä YTM Katri Kauppilan (s. 1965) viestintäjohtajaksi 17.10.2016 alkaen. Kauppila siirtyy Terrafamen palvelukseen Metsä Board Oyj:stä, jossa hän on työskennellyt eri johtotehtävissä vuodesta 2011, viimeksi yhtiön viestintäjohtajana. Kauppilalla on monipuolinen, yli 20 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä sekä johtamisesta muun muassa metsä- ja finanssialalta sekä teknologiateollisuudesta.

Viestintäjohtajan vastuualueina ovat Terrafamen sisäisen ja ulkoisen viestinnän johtaminen sekä media- ja sidosryhmäsuhteet. Viestintäjohtajan tehtäviin kuuluu myös Terrafamen ympäristö-, turvallisuus- ja tehokkuustavoitteiden tukeminen viestinnän keinoin. 

Terrafame Oy:n tuotantojohtajaksi on 1.10.2016 alkaen nimitetty DI Antti Arpalahti (s. 1983). Arpalahti on aiemmin vastannut Terrafamen bioliuotusprosessin toimivuudesta. Arpalahdella on vankka kokemus kaivos- ja metalliteollisuuden parista. Ennen Terrafamea Arpalahti on työskennellyt Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj:n sekä Outotec Oyj:n palveluksessa.

Lisäksi DI Harri Natunen (s. 1955) on nimitetty Terrafame Oy:n teknologiajohtajaksi 1.10.2016 alkaen. Natunen toimii tällä hetkellä Terrafamen tuotantojohtajana.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme toivottaa Katri Kauppilan ja Antti Arpalahden uusiksi Terrafamen johtoryhmän jäseniksi sekä voidessamme hyödyntää Harri Natusen vahvaa osaamista jatkossa teknologiajohtajan roolissa. Nimitettyjen johtoryhmän jäsenten asiantuntemus tukee Terrafamen päätavoitteen, turvallisen ja tehokkaan tuotannon ylösajon saavuttamista parhaalla mahdollisella tavalla”, sanoo Terrafame Oy:n toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen, puh. 050 590 0720

 

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä ja kobolttia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta. Terrafamen omistaa Suomen valtion kokonaan omistama Terrafame Group Oy.

Uutisen aiheet: NimityksetTerrafame